Keresés

Squashpálya

 

Látogatottság

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa21
mod_vvisit_counterTegnap76
mod_vvisit_counterEzen a héten303
mod_vvisit_counterEbben a hónapban929
mod_vvisit_counterÖsszesen139129
Borcsi sport panzió Térképek, túrák
Tihanyi kirándulás, Tihanyi levendula fesztivál PDF Nyomtat Email

XIV.  LEVENDULA FESZTIVÁL


Bővebben...
 
Túrázóknak, kerékpárosoknak, Veszprém, Bakony, Balaton PDF Nyomtat Email

Fedezze fel a környék természeti értékekben gazdag hegyeit, völgyeit és erdeit. Várja Önt, barátait és családját , Veszprém, Bakony és a Balaton-felvidék számos természeti és ember alkotta csodája. Kialakított túraútvonalak közül választhat a sétálni, túrázni, kerékpározni vágyó. A Borcsi Sport Panzió a Balaton-felvidéken helyezkedik el, így ideális kiinduló pont lehet mind a túrázók, mind a kerékpárosok számára.

 

TALÁLD MEG AZ UTAD KÉT KERÉKEN !

A Bakony és Balaton térségébe érkező vendégek számára nyújt lehetőséget szabadidejük aktív eltöltéséhez és a térség látnivalóinak, változatosan szép tájainak felfedezéséhez a kerékpárkölcsönző hálózat. A kölcsönzési pontok behálózzák az egész területet, így bátran tervezhetünk kerékpáros utakat nem csak csillagtúra szerűen, mivel a kerékpárok bármelyik kölcsönzési pontban letehetők, függetlenül a kölcsönzés helyétől. 2013. -ban adták át a  Nemesvámost, Veszprémmel összekötő kerékpárutat. Így már nem feltétlenül fontos autóba ülnünk, hogy Veszprémben is tegyünk akár egy egész napos kirándulást.

További információk : bakony-balaton.hu

Forrás : bakony-balaton.hu

A környék természeti kincsei

 • Veszprémfajsz:Kálvária, melynek csúcsára felkapaszkodva páratlan látvány tárul elénk a Balatonra.Őstölgyes amelyet érdemes felkeresni csodálatos szépsége és a mellette épült   igényes, szabadidőpark és  játszótér miatt.

 • Nemesvámos : Balácapuszta Római kori villagazdaság

 • Veszprém :
  Kittenberger Kálmán Növény és Vadaspark öt világrész, sok száz állatával ismerkedhetünk, állatsimogató, pónizás, lovaglás.Viadukt: A kanyargó Séd fölött 50m magasságból csodálhatjuk a várost és környékét, éjszakánként diszkivilágítás teszi felejthetetlenné az élményt.

 • Balatonfüred : Lóczy - barlang Látványos mészkőrétegek 40 m látogatható szakasz. A fokozottan védett barlanghoz turista jelzés a vasutállomástól ( zöld sáv ) és a Jókai kilátótól. ( zöld háromszög )

 • Tihany  : Lóczy - gejzírösvény Jelzett sétaútvonallal, mely körbevisz a félszigeten.

 • Szentgál : Szentgáli - kőlik Overállos kalandtúra májustól - október végéig

Különleges, föld alatti időutazásra hívjuk Önt a Déli-Bakonyba, Szentgál határába.  Ha szakvezetésünkkel ellátogat a Szentgáli-kőlikba, nem csupán egy izgalmas kalandtúra résztvevője lesz, de évmilliók változatos földtörténeti eseményeivel, illetve – az egyedülálló régészeti leletanyagnak köszönhetően – a barlangban évezredekkel ezelőtt élt elődeink életének törtélnetével is megismerkedhet. Forrás: Szentgáli - kőlik

 • Bakonynána : Természeti érdekességek a különleges alakú sziklák és a vízesés a Római fürdőnél.

 • Tapolca : Tavasbarlang Az ország egyetlen barlangja melyet csónakkal járhatnak be a látogatók.Malomtó a város egyik legszebb része a Nagytóhoz érve Batsányi János költő szobra fogadja a látogatókat.

 • Zirc : Arborétum Világszinten jegyzett fáskert - gyűjtemény

 • Balatonederics: Afrika Múzeum és Állatkert ( szafaripark, tevegelés , a vállalkozó szellemű látogató diplomát szerezhet tevegelésből .) A múzeumot dr. Nagy Endre a nagy Afrika vadász hozta létre

 • Kerékpáros és gyalogtúrák

Csopaktól kiépített kerékpárúton bringázhatjuk körbe a Balatont. A tó megkerüléséhez kb. 220 kilométeres kerépárút áll rendelkezésre.Hatalmas élményt nyújt a közvetlen vízpart melletti kerekezés, néha leszállunk, hogy megmártozzunk a Balatonban és irány tovább amíg birjuk erővel !Akik szeretnek túrázni tudják, hogy az erdőben nemcsak nyáron de ősszel és télen is érdemes nagy sétákat tenni.A környék kitűnő adottságai csodálatos túralehetőségeket biztosítanak, mely alkalmat ad kilátók és barlangok megtekintésére.

Forrás : turautak.com Római fürdő                                                       Tési malmok

 


Borcsi Sport Panzi� - squash, szauna, bili�rd, sz�ll�s, s�r�z� -
VIPInfo Kreatív Stúdió - weboldal készítés, honlapkészítés, keresőoptimalizálás, grafikai munkák